ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΑΕΚ: Φρενάρει η μεταγραφή του Έ.Λαμέλα

Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής επιπέδου Ε.Λαμέλα

ΑΕΚ: Φρενάρει η μεταγραφή του Έ.Λαμέλα

Η αναμονή της ΑΕΚ για την απάντηση του Έρικ Λαμέλα δεν αποτελεί «ναυάγιο» ή «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του την πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ και με την οποία του δείχνει πόσο πολύ τον θέλει.

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του, αναλύοντας τις σκέψεις του για το πλάνο του και το ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί κι άλλες κρούσεις, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται λόγο χρόνο για να μπορέσει να αξιολογήσει όλες τις προσφορές που του έχουν κατατεθεί και να πάρει την απόφαση για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής επιπέδου Λαμέλα και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για ένα διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, όπως είναι ξεκάθαρο, η αναμονή της ΑΕΚ για την απάντηση του Έρικ Λαμέλα δεν αποτελεί «ναυάγιο» ή «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις, αλλά απλά μια κατάσταση που είναι φυσιολογική από τη στιγμή που ο Έρικ Λαμέλα απασχολεί πολλούς συλλόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.