Είναι γεγονός ότι αρκετές είναι οι ομάδες της Saudi Pro League, δηλαδή της πρώτης κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας, που έχουν προχωρήσει σε μαζικές αποκτήσεις αστέρων του ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα σε αυτές φυσικά βρίσκεται και η Αλ Αχλί. Μετά την απόκτηση αρκετών παικταράδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Φριμίνο, ο Μαχρέζ, ο Φρανκ Κεσί ή η πιο πρόσφατη μεταγραφή της ομάδας, ο Άγγλος επιθετικός Ίβαν Τόνεϊ, οι ιθύνοντες σκέφτονται να κινηθούν και για δύο ακόμα αστέρια.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το δίδυμο της Λίβερπουλ και συγκεκριμένα τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, οι οποίοι αποτελούν «σημαίες» για την ομάδα των «Reds».

Σύμφωνα με έγκριτα Αγγλικά Μέσα, ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν οι φήμες για κρούση της «πόρτας» της Λίβερπουλ τόσο για τον 32χρονο δεξιό εξτρέμ Σαλάχ, όσο και για τον 33χρονο στόπερ Φαν Ντάικ.

Η πρόταση αναμένεται να γίνει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2025, με την πρόθεση των διοικούντων της Αλ Αχλί να είναι τόσο έντονη, που γράφεται ότι θα δώσουν όσα χρήματα επιθυμεί τόσο η Λίβερπουλ όσο και οι ίδιοι οι παίκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η Λίβερπουλ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Αιγύπτιου άσου, κάτι που μεγαλώνει τους φόβους για πιθανή μεταγραφή του Σαλάχ στην Αλ Αχλί ως ελεύθερος.