ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Καρίνι: Αναγκάστηκε να ζητήσει… συγνώμη από τον τραβεστί Αλγερινό πυγμάχο

«Ζήτησαν και τα ρέστα» από την Ιταλίδα πυγμάχο για τη δίκαιη οργή της μπροστά στην αδικία που υπέστη

Α.Καρίνι: Αναγκάστηκε να ζητήσει… συγνώμη από τον τραβεστί Αλγερινό πυγμάχο

Μετά από το εξευτελιστικό για τα Ολυμπιακά ιδεώδη και το γυναικείο αθλητισμό θέαμα του άνισου αγώνα μεταξύ της Ιταλίδας πυγμάχου, Άντζελας Καρίνι, και του τραβεστί Αλγερινού πυγμάχου Ιμάνε Χελίφ, όπου η Ιταλίδα τραυματίστηκε από τα σκληρά χτυπήματα, η Καρίνι αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη. 

Δεν έφτανε το γεγονός ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή υπεραμύνθηκε της απόφασής της να επιτρέψει στον Χελίφ να αγωνιστεί, απέναντι στην επίσημη διαμαρτυρία της πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αλλά τώρα επιτεύχθηκε και η ολοκληρωτική ταπείνωση της αδικημένης αθλήτριας.

Όπως φαίνεται, δεν αρκεί που θυσίασαν τον κόπο και την προσπάθεια της Καρίνι προς το ολυμπιακό μετάλλιο, το οποίο ήθελε να αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα της, αλλά ο βωμός της woke ατζέντας απαιτεί ολοκληρωτική νίκη, με ένα ξεκάθαρο δυστοπικό μήνυμα: δεν θα διαστρεβλώνουμε μόνον την πραγματικότητα, αλλά θα το δέχεστε χωρίς αντίδραση! 

Η Ιταλίδα πυγμάχος, κατόπιν της πίεσης, ζήτησε συγγνώμη από τον αντίπαλό της και ανέφερε πως η αντίδρασή της οφειλόταν στην απογοήτευσή της για την ήττα της και «δεν ήθελε να εκληφθεί ως μια μορφή διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Χελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Περιγράφοντας τη στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει, η Άντζελα Καρίνι δήλωσε: «Αμέσως είπα στον εαυτό μου “κάτι δεν πάει καλά”. Ένιωσα το χτύπημα. Με πόνεσε. Πολύ».

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν το πιο δυνατό χτύπημα που έχει δεχθεί, απάντησε: «Απλά λέω ότι ποτέ δεν με έχουν βγάλει νοκ άουτ. Μέχρι σήμερα δεν είχα φύγει ποτέ από το ρινγκ πριν το τέλος του αγώνα. Είμαι πολεμίστρια. Αλλά ακόμα και οι πολεμιστές, όταν βλέπουν πως η μάχη έχει τελειώσει, καρφώνουν τα σπαθιά τους στο έδαφος και παραδίδονται».

Για το γεγονός πως είπε ότι «δεν είναι δίκαιο», σημείωσε πως ήταν ένα «ξέσπασμα της στιγμής» επειδή εγκατέλειψε με αυτόν τον τρόπο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους πίστευε πως μπορούσε να διακριθεί.

«Σε καμία περίπτωση δεν έκρινα κανέναν. Ποια είμαι εγώ για να το κάνω; Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλό μου εκτός από ένα πράγμα: Δεν έχουμε για τίποτα να την κατηγορήσουμε και δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως εγώ», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείσα για τον λόγο που δεν της έδωσε το χέρι στο τέλος του αγώνα είπε: «Έκανα λάθος. Βγήκα από το ρινγκ γεμάτη με οργή. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Πάντα χαιρετούσα την αντίπαλό μου. Ζητώ συγγνώμη από την Ιμάνε που δεν της έδωσα το χέρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.