ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αυτά είναι τα αγωνίσματα που «κόπηκαν» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να καταργήσει το καράτε από ολυμπιακό άθλημα

Αυτά είναι τα αγωνίσματα που «κόπηκαν» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αναμένεται να παρουσιαστούν νέα αγωνίσματα ενώ θα απουσιάζουν ορισμένα που «κόπηκαν» από τη ΔΟΕ πριν από λίγο καιρό.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να καταργήσει το καράτε από ολυμπιακό άθλημα, παρά το σύντομο ντεμπούτο που έκανε το 2021 στους Αγώνες στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Ο Antonio Espinós, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, υποστήριξε ότι «η διαδικασία της ΔΟΕ δεν είναι διαφανής. Είναι πολύ καλά κρυμμένο μυστικό ο τρόπος που αποφασίσει η ΔΟΕ για το ολυμπιακό πρόγραμμα… Αυτό που συνέβη δεν είναι ότι το καράτε δεν συμπεριλήφθηκε επίτηδες. Αποκλείστηκε, κάτι που δεν είναι το ίδιο».

Έπειτα, θα μείνουν εκτός προγράμματος το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, όμως σε αντίθεση με το καράτε, αναμένεται να επιστρέψουν στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες το 2028, έγραψε η ιστοσελίδα Today.

«Το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ θα κάνουν εκατομμύρια φιλάθλους να ασχοληθούν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά με τις ΗΠΑ να φιλοξενούν πολλούς από τους καλύτερους παίκτες του αθλήματος και τα μεγαλύτερα αστέρια από όλο τον κόσμο», είπε ο Riccardo Fraccari, πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μπέιζμπολ-Σόφτμπολ.

Εντούτοις, φέτος προστέθηκαν ορισμένα αθλήματα, όπως το breakdance που θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, θα περιλαμβάνονται άλλα τέσσερα αγωνίσματα, που είναι τα εξής: κανόε καγιάκ, σερφ, skateboarding και sport climbing.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.