Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Diamond League της Ζυρίχης, στο οποίο ο Εμμανουήλ Καραλής είχε ένα ατύχημα το οποίο ευτυχώς δεν του προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός άλτης έκανε μερικές χιουμοριστικές αναρτήσεις. Αφού ανέβασε το βίντεο του ατυχήματος έγραψε: «για δική σας ενημέρωση, είμαι αρτιμελής».

Ενώ λίγο αργότερα μαζί με μια φωτογραφία που έχει κρυφτεί στην κουκούλα του, έγραψε: «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για εμένα, αλλά όλα καλά. Μένω θετικός και όπως πάντα απολαμβάνω την διαδικασία».

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.

Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη. Τρίτος αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.