ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έγραψε ιστορία» στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ράιαν Κράουζερ – Κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία

Τα αποτελέσματα του τελικού στη σφαιροβολία ανδρών

«Έγραψε ιστορία» στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ράιαν Κράουζερ – Κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία

Ο 32χρονος Αμερικανός Ράιαν Κράουζερ «έγραψε ιστορία» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς έγινε ο πρώτος σφαιροβόλος που κατακτά για τρίτη φορά το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αμερικανός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, ρίχνοντας από την πρώτη προσπάθεια 22,64μ., για να φτάσει στη συνέχεια στα 22,90μ. και να «καθαρίσει» τον τελικό.

Στον αντίποδα, η μάχη για τα άλλα δύο μετάλλια εξελίχθηκε σε… θρίλερ.

Ο Αμερικανός Τζο Κόβατς, με 22,15μ. στην τελευταία του προσπάθεια (κι ενώ ήταν τέταρτος ως εκείνο το σημείο), κατάφερε να πάρει για τρίτη σερί διοργάνωση το ασημένιο μετάλλιο, έχοντας την ίδια επίδοση με τον τρίτο, τον Τζαμαϊκανό Ρατζίντρα Κάμπελ, αλλά καλύτερη δεύτερη προσπάθεια.

Η εμφάνιση του Κάμπελ ήταν σίγουρα η μεγάλη έκπληξη του τελικού και άφησε εκτός βάθρου τον τρίτο Αμερικανό, Πέιτον Οτερνταλ, που έριξε 22,01μ.

Ο Νεοζηλανδός Τομ Γουόλς, που ήταν τρίτος στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες και ολοκλήρωσε άδοξα την προσπάθειά του.

Τα αποτελέσματα του τελικού στη σφαιροβολία ανδρών:

1. Ράιαν Κράουζερ (ΗΠΑ) 22,90 μέτρα

2. Τζο Κόβατς (ΗΠΑ) 22,15

3. Ρατζίντρα Κάμπελ (Τζαμάικα) 22,15

4. Πέιτον Οτερνταλ (ΗΠΑ) 22,03

5. Τσουκουεμπούκα Ενεκουέτσι (Νιγηρία) 21,42

6. Τζάκο Γκιλ (Νέα Ζηλανδία) 21,15

7. Λεονάρντο Φάμπρι (Ιταλία) 20,96

8. Ουζιέλ Μουνιός (Μεξικό) 20,88

9. Μάρκους Τόμσεν (Νορβηγία) 20,67

10. Τόμας Στάνεκ (Τσεχία) 20,37

11. Ζέιν Γουέιρ (Ιταλία) 20,24

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τομ Γουόλς (Νέα Ζηλανδία) ακυρώθηκε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.