ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελλάδα – Αυστραλία 15-9: Νίκησε η Εθνική ομάδα πόλο – Θα διεκδικήσει την 5η θέση

Θα αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία

Ελλάδα – Αυστραλία 15-9: Νίκησε η Εθνική ομάδα πόλο – Θα διεκδικήσει την 5η θέση

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ξεπέρασε τον δύσκολο αποκλεισμό από τη Σερβία, επικράτησε ενάντια στην Αυστραλία με 15-9 και τώρα θα αγωνιστεί για την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, την Κυριακή (11/8, 10:00) κόντρα στην Ισπανία.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με πολύ καλή άμυνα και δέχθηκε μόλις ένα γκολ στην πρώτη περίδο, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος να κάνει ούτε μία απόκρουση.

Η εθνική προηγήθηκε 3-1 και, παρότι οι Αυστραλοί βρήκαν κάποιες λύσεις στον παίκτη παραπάνω και σε κόντρα, διατήρησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων ως το τέλος του ημιχρόνου (5-3).

Μέσα σε ενάμισι λεπτό στις αρχές της τρίτης περιόδου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρήκε τρία γκολ και ξέφυγε 8-4, για να φτάσει στο +5 (10-5) λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και να “τελειώσει” την υπόθεση νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Κάκαρης (περιφέρεια), 1-1 Λάμπι (π.π.), 2-1 Νικολαϊδης (π.π.), 3-1 Γκίλλας (π.π.), 3-2 Μπάιρνς (π.π.), 4-2 Κάκαρης (φουνταριστός), 4-3 Πάουερ (κόντρα), 5-3 Γκίλλας (μπάσιμο), 6-3 Αργυρόπουλος (πέναλτι), 6-4 Μαξίμοβιτς (φουνταριστός), 7-4 Σκουμπάκης (περιφέρεια), 8-4 Φουντούλης (π.π.), 8-5 Μαξίμοβιτς (περιφέρεια), 9-5 Κάκαρης (π.π.), 10-5 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 10-6 Μέρσεπ (π.π.), 11-6 Σκουμπάκης (π.π.), 11-7 Μπάιρνς (πέναλτι), 12-7 Κάκαρης (φουνταριστός), 12-8 Πάβιγιαρντ (π.π.), 13-8 Σκουμπάκης (περιφέρεια), 13-9 Πάουερ (φουνταριστός), 14-9 Φουντούλης (πέναλτι), 15-9 Αργυρόπουλος (περιφέρεια).

Η εθνική είχε 5/8 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 5 γκολ από την περιφέρεια, 2 από θέση φουνταριστού και 1 με μπάσιμο.
Η Αυστραλία είχε 4/9 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 1 γκολ από την περιφέρεια, 2 από θέση φουνταριστού και 1 στην κόντρα.

Με τρεις ποινές αποβλήθηκε ο Πάβιγιαρντ, 1΄32΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Κόβατς-Τσάτλος (Ουγγαρία), Φρανούλοβιτς (Κροατία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 4, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπι 1, Μαξίμοβιτς 2, Νέγκους, Πάουερ 2, Λ. Εντουαρντς, Πάβιγιαρντ 1, Μέρσεπ 1, Μπάιρνς 2, Μπερεχούλακ, Πουτ, Μπ. Εντουαρντς, Χέτζες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.