Έκθεση της Οικονομικής Αστυνομίας αποκαλύπτει μεγάλης κλίμακας οικονομικό έγκλημα από την προηγούμενη διοίκηση, υπό την ηγεσία των Περικλή Τρικαλιώτη και Γιώργου Γαζή, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, με υπεξαίρεση χρημάτων μέσω εικονικών τιμολογίων αξίας χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας, το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο αφορά την έκδοση εικονικών τιμολογίων, αξίας χιλιάδων ευρώ.

Το πόρισμα φέρεται να αναδεικνύει ότι η προηγούμενη διοίκηση της ομοσπονδίας είχε εμπλακεί σε παράνομες οικονομικές δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας εικονικά τιμολόγια για να καλύψει δαπάνες που είτε δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ είτε διογκώθηκαν τεχνητά.

Αυτο συνιστά σοβαρή παραβίαση των κανόνων διαχείρισης δημόσιων και ιδιωτικών πόρων και μπορεί να έχει σημαντικές νομικές συνέπειες για τα εμπλεκόμενα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση βρίσκεται υπό εξέταση και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να προσδιορίσουν την πλήρη έκταση του οικονομικού εγκλήματος και να αποδώσουν τις ευθύνες όπου χρειάζεται.