ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

F1: O Τ.Ράσελ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπαριέρες στα δοκιμαστικά του GP στο Μεξικό (βίντεο)

Δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό

F1: O Τ.Ράσελ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπαριέρες στα δοκιμαστικά του GP στο Μεξικό (βίντεο)

O Τ.Ράσελ, οδηγός της Mercendes, στην F1, κατά τη διάρκεια των δοκιμών στον αυτοκινητοδρόμιο Ερμάνος Ροντρίγκεζ της Πόλης του Μεξικού, έχασε τον έλεγχο της W15 και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπαριέρες της στροφής 9.

Ο Άγγλος οδηγός φάνηκε να έκοψε περισσότερο από όσο έπρεπε το κερμπ στην εσωτερική της προηγούμενης στροφής 8, με αποτέλεσμα το δάπεδο της Mercedes του να ακουμπήσει στο κερμπ και να διαταραχθεί η πρόσφυσή της στην είσοδο της στροφής 9.

Έτσι, ο Τ.Ράσελ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με αρκετή ισχύ πλευρικά στις μπαριέρες. Ο Βρετανός βγήκε από το κόκπιτ με τις δικές του δυνάμεις και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπέστη τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.