Καρυστιανού, Σαμαράς, Τσίπρας: Βλέπω 12 (τουλάχιστον) κόμματα στην επόμενη Βουλή. Κυβέρνηση δεν βλέπω...

Η Α.Σαμπαλένκα και μέλη της ομάδας της προσποιήθηκαν ότι… ουρούν στο βραβείο για τη 2η θέση στο Australian Open

Μαζί με τη Σαμπαλένκα είναι ο Έλληνας σύντροφός της, Γιώργος Φραγκούλης, και ο γυμναστής της

Η Α.Σαμπαλένκα και μέλη της ομάδας της προσποιήθηκαν ότι… ουρούν στο βραβείο για τη 2η θέση στο Australian Open

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει την Αρίνα Σαμπαλένκα και μέλη της ομάδας της να προσποιούνται ότι… ουρούν πάνω στο στο βραβείο για τη 2η θέση στο Australian Open.

Στο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί λίγο μετά την ήττα της Σαμπαλένκα με 2-1 σετ από την Μάντισον Κις στον τελικό του Australian Open, φαίνονται η Σαμπαλένκα, ο Έλληνας σύντροφός της Γιώργος Φραγκούλης και ο γυμναστής της, Τζέισον Στέισι, να κάνουν κινήσεις με τη λεκάνη τους σαν να «ξαλαφρώνουν» πάνω στο βραβείο.

Η κίνηση αυτή από το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απουσία σεβασμού από τη Σαμπαλένκα.

«Πόσο ασεβές», «πόσο αηδιαστική πράξη. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και δημόσια απολογία για την απαράδεκτη κίνησή τους», «τελείως λάθος. Ακόμα και αν κάνουν πλάκα», «ευτυχώς που δεν κέρδισε», «καμία φινέτσα, ασέβεια από τη Σαμπαλένκα και την ομάδα της» ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

Η Σαμπαλένκα σε δηλώσεις της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση.

«Πιστεύω ότι όταν φτάνεις στους τελικούς, ή θα κατακτήσεις τον τίτλο ή τίποτα. Κανείς δεν θυμάσαι τον φιναλίστ. Κανείς δεν βάζει δίπλα στο όνομα του νικητή το όνομα του φιναλίστ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.