ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισπανία – Ελλάδα 9-6: «Ασημένια» τα κορίτσια της εθνικής

«Λύγισαν» στον τελικό από την Ισπανία που υπερασπίστηκε το «στέμμα» της

Ισπανία – Ελλάδα 9-6: «Ασημένια» τα κορίτσια της εθνικής

Τα κορίτσια της εθνικής Ελλάδας δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το απωθημένο τους και να κερδίουν το χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το διεκδίκησαν για 4η φορά, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Ισπανίας η οποία υπερασπίστηκε τον τίτλο της μιας και ήταν πρωταθλήτρια και στην προηγούμενη διοργάνωση.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες όπως το 2010 (Ζάγκρεμπ), το 2012 (Αϊντχόφεν) και το 2018 (Βαρκελώνη) δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε τελικό της διοργάνωσης, αυτή το φορά στο Σπλιτ.

Τα κορίτσια φάνηκαν μακρυά από τον καλό τους αυτό. Στοις δύο από τις τέσσερις περιόδους δεν μπόρεσαν να μείνουν στον… αφρό.

Ισοφάρισαν για πρώτη φορά (6-6) πέντε λεπτά, αλλά στη συνέχεια δέχτηκαν δύο περιορίζοντας στο ελάχιστο τις ελπίδες για την ανατροπή.

Η συμμετοχή στον τελικό φυσικά κι αποτελεί επιτυχία, αφήνει όμως την πίκρα του ανεκπλήρωτου στα κορίτσια της Εθνικής.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στον αγώνα με μια… περίοδο καθυστέρηση. «Πέταξε στα σκουπίδια» την πρώτη, όπου ήταν… άφαντη.

Δέχτηκε τρία γκολ, δεν σκόραρε ούτε μια φορά, έχασε πέναλτι με την Ελευθερία Πλευρίτου και δύο φορές δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτρια παραπάνω.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στην β’ περίοδο. Η Ελλάδα βρήκε δίχτυα τρεις φορές, δέχτηκε μόλις ένα γκολ κι έδειξε ότι μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Απογοήτευσε στην τρίτη περίοδο όπου δέχτηκε ένα γκολ, δεν απάντησε κι έχασε πέναλτι.

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-3, 1-0, 4-3

Ισπανία (Μιγκέλ Όκα): Έστερ, Νόγκουε, Εσπάρ 1, Ορτίθ, Πέρεζ 1, Πρατς 1, Ρουίθ 2, Πένα, Φόρκα , Κάμους, Γκαρσία, Λέιτον, Τέρε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Τριχά, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.