ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια ότι ευνοεί 2% το ταρτάν – Τρέχω πιο καλά και πηδάω πιο ψηλά»

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απευθείας πρόκρισή του στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μ.Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια ότι ευνοεί 2% το ταρτάν – Τρέχω πιο καλά και πηδάω πιο ψηλά»

Ο Μίλτος Τεντόγλου, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απευθείας πρόκρισή του στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε πως «παπατζιλίκια ότι ευνοεί 2% το ταρτάν, εμένα με βολεύει αυτό το γήπεδο, το σκληρό ταρτάν, τρέχω πιο καλά, πηδάω πιο ψηλά».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το στάδιο είναι πολύ καλό, το ταρτάν πολύ ωραίο, είχε λίγο κρύο για εμένα σήμερα, έχει μία διαφορά με την Ελλάδα.

Ένιωθα αέρα όταν έτρεχα, αλλά για εμένα δεν ήταν τίποτα να κάνω 8,15, ούτε 8,30 μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια, θα δούμε σε δύο μέρες που θα μπω όλα μέσα πώς θα πάει».

Στην ερώτηση για το ταρτάν και εάν ευνοεί τους αθλητές δήλωσε ότι αυτό δεν ισχύει αν και του ίδιο του αρέσει περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παπατζιλίκια ότι ευνοεί 2% το ταρτάν, εμένα με βολεύει αυτό το γήπεδο, το σκληρό ταρτάν, τρέχω πιο καλά, πηδάω πιο ψηλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.