ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

No Limits TV Fight Show: Συναρπαστικές μάχες και στα Ιωάννινα με την υπογραφή της Γεωργίας Μπιτάκου

Η τηλεοπτική παραγωγή των αδερφών Γεωργίας και Σταμάτη Μπιτάκου ταξίδεψε μετά από 15 χρόνια στην Ήπειρο

No Limits TV Fight Show: Συναρπαστικές μάχες και στα Ιωάννινα με την υπογραφή της Γεωργίας Μπιτάκου

Συναρπαστικές μάχες έζησε το κοινό της Πρέβεζας για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” που διοργανώθηκε ο ιστορικότερος θεσμός μαχητών, No Limits TV Fight Show.

Η τηλεοπτική παραγωγή των αδερφών Γεωργίας και  Σταμάτη Μπιτάκου ταξίδεψε μετά από 15 χρόνια στην Ήπειρο (είχε διεξαχθεί στα Γιάννενα δύο φορές στο παρελθόν) και στο “νησί” της Ηπείρου.

Όλο το διάστημα της προεργασίας, η διοργανώτρια εντυπωσιάστηκε από την απαράμιλλη ομορφιά της πόλης που συνδυάζει πολύτιμη ιστορία, εκπληκτικά μνημεία (Νικόπολη, Αχέροντα, Ζάλογγο) , φανταστικές παραλίες, υπέροχη γαστρονομία και την κλασσική ηπειρώτικη φιλοξενία που με εξωτερικά γύρισμα θα αποδώσει στις τηλεοπτικές μεταδόσεις από την πλατφόρμα του CosmoteTV.

Στην πόλη ταξίδεψαν αποστολές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Καβάλα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Γιάννενα και εκπληκτικοί μαχητές πυγμαχίας, kickboxing από τις καλύτερες σχολές.

Η έναρξη του show ήταν αφιερωμένη στην σπουδαία καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα που δίνει με συγκλονιστικά αποθέματα ψυχής μάχη για τη ζωή της και η Γωγώ Μπιτάκου από τη θέση της παρουσιάστριας αφού της ευχήθηκε περαστικά, τόνισε πως η διοργάνωση αφορά όλες τις ψυχές που ξεπερνάνε όρια και αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα που επιδιώκουν όλοι μαζί ενωμένοι μαχητές, συντελεστές, εργαζόμενοι να μεταδώσουν ειδικά στα νέα παιδιά: Να πιστεύουν στην δύναμη της ψυχή τους και να μην βλέπουν ποτέ μπροστά τους ανέφικτο.

Στην πρώτη μάχη που ξεκίνησε πολύ δυνατά επικράτησε ο Σωτήρης Μπέλλος (Γιάννενα προπονητής Στέφανος Πανταζής,Τεό Τάτσης) του Αλέξανδρο Τσιριμώκου (Αθήνα Προπ. Νίκος Κρητικός), στη δεύτερη  και μοναδική γυναικεία μάχη της βραδιάς που εντυπωσίασε το κοινό η Ειρήνη Χατζηισωφίδου (Αθήνα Νίκος Κρητικός) αγωνίστηκε νικηφόρα απέναντι στην Κάτια Μπάτζιου (Γιάννενα Στέφανος Πανταζής, Τεό Τάσης), ακολούθησαν δύο εξαιρετικά ταλέντα στην πυγμαχία, σε μια μάχη που κρίθηκε από τους κριτές ισόπαλη και την επανάληψή της ζήτησε για το επόμενο No Limits η διοργανώτρια, ο Στέφανος Οικονόμου (Άρτα Γιώργος Μίχος) απέναντι στον Γιώργο Καλτσά (Θεσσαλονίκη Στέλιος Σκεμπη), στην τέταρτη μάχη και με εντυπωσιακή χορευτική είσοδο ανέβηκε στο ring o Makobo Mabe με καταγωγή από Κονγκό (Γιάννενα Πέτρος Πάνου) που επικράτησε μετά από μια δυνατή μάχη του αξιόμαχου Βασίλη Μπαλόση με καταγωγή από Πρέβεζα (Αθήνα Προπ:Γιάννης Fetjullai).

Στο main fight πρωταγωνίστησε  ο Πρεβεζάνος Αλέξανδρος Κολοκυθάς(Πρέβεζα προπ.Σπύρος Σολωμονίδης) απέναντι σε έναν γνωστό αστέρι της πυγμαχίας τον Τάσο Καραγιαννίδη(Καβάλα προπ: Δημήτρης Πουρουτζογλου) που επικράτησε, γνωστή εξάλλου για τους σπουδαίους της μαχητές η πόλη της Καβάλας.

Ο Αλέξανδρος Κολοκυθάς είχε δέκα χρόνια να αγωνιστεί ξεκίνησε ως εξαιρετικό ταλέντο του kick boxing και εργαζόταν ως κάβοδετης στην μαρίνα της πόλης, ένα μοιραίο λάθος προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό ( κόπηκε το πόδι του στα δύο) ακολούθησε σειρά από χειρουργεία και συγκινημένος πάτησε ξανά στο ring για πρώτη φορά στην διοργάνωση που ονειρευόταν από μικρός.

Για ψυχές σαν και αυτή του Κολοκυθά, δήλωσε η διοργανώτρια, αξίζει και η μεγαλύτερη θυσία και είναι η πεμπτουσία της διοργάνωσης.
Λόγω πένθους η αθλητική αποστολή από Αλβανία δεν ήρθε στην Πρέβεζα ακύρωσε μια μέρα πριν έτσι παρά του ότι μέχρι τελευταία στιγμή έγινε προσπάθεια αντικατάστασης, ο Νίκος ” Grexican” Αβραμίδης (Σέρρες Προπ.Αρμανι Ντανελιαν) και ο ο Χαρίλης “Saint” Μαλιχούδης (Καβάλα προπ.Δημητρης Πουρουτζόγλου) δεν αγωνίστηκαν όπως προβλεπόταν.

No Limits 32 Preveza

Ωστόσο από τις Σέρρες ταξίδεψε ο Νίκος Αβραμίδης και τίμησε το κοινό της Πρέβεζας δηλώνοντας από το ring πως είναι πάντα έτοιμος και προπονημένος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση όπως οφείλει κάθε αληθινός μαχητής να κάνει.

Επιπλέον μια εκπληκτική επίδειξη με μικρούς μαθητές παρουσίασε ο σύλλογος Θησέας Tae Kwon Do Πρέβεζας με δάσκαλο τον Χρήστο Λεόπουλο.

Όπως και στο Γαλάτσι στο Christmas Theater που έγινε η επιστροφή του No Limits τον Ιούλιο έτσι και στην Πρέβεζα στο No Limits 32, συνεχίστηκε η καμπάνια με την Αστέροδεια κατά της βίας με σύνθημα “Στην Αγάπη δεν χωράει βία” με πανό που άνοιξαν οι μικροί μαθητές του Θησέα.

Διαιτητές των μαχών ο Στέλιος Θεοδωρίδης, Σταμάτης Καμπάτσικας, Ανδρέας Κατσούκης και Ανδρέας Αραμπατζής.

Γιατρός ο Δημήτρης Μπακιρτζής και χορηγία ασθενοφόρου από Όμιλο Υγείας Διαγνωστικών Κέντρων Λευκάδας Αγρινίου Ζακύνθου και ασφάλεια διοργάνωσης Hellas Security Πρέβεζας.

Ο υπέροχος Πρεβεζάνος ράπερ Linos MC συμμετείχε συνοδεύοντας με τις ρίμες του τon Αλέξανδρο Κολοκυθά στο ring.

Για το πλούσιο φωτιστικό show υπεύθυνη η εταιρία Ρυθμός του Απόστολου Σόφη, dj o Nico και για τον ήχο ο Μπάμπης Γούρναρης.

Την τηλεοπτική κάλυψη έκανε η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη και σύντομα το show θα μεταδοθεί από το COSMOTE TV σε μοντάζ Σταύρου Χρυσουλάκη.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας, την στήριξαν καταξιωμένες εταιρίες της πόλης και αναμφίβολα σφραγίστηκε ήδη με επιτυχία η επιστροφή της το 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Φωτογραφίες: Βασίλης Κούρκουλας, μακέτες Γιάννης Αναγνώστου)

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

No Limits 32 Preveza

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.