ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε με 3-0 του Νόβακ Τζόκοβιτς και επικράτησε στον τελικό του Wimbledon

Κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το βρετανικό Grand Slam

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε με 3-0 του Νόβακ Τζόκοβιτς και επικράτησε στον τελικό του Wimbledon

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του Wimbledon με 3-0 και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν το βρετανικό Grand Slam, φτάνοντας τα 4 major τουρνουά.

Ο Κάρλος Αλκαράθ απέδειξε για μια ακόμα φορά κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ότι αποτελεί το “μέλλον” του παγκόσμιου τένις. Ο Ισπανός έκανε ένα απίστευτα ποιοτικό παιχνίδι στον τελικό του Wimbledon και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το βρετανικό Grand Slam.

Στον 4ο του τελικό σε Grand Slam, ο Κάρλος Αλκαράθ έχει πετύχει το απόλυτο 4/4! Η επικράτησή του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς ήρθε με 6-2, 6-2, 7-6, με το τρίτο σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ (7-4)

Το πρώτο game του τελικού του Wimbledon είχε πάνω από 2,5 λεπτά διάρκεια, με τον Αλκαράθ να κάνει το break και να φτάνει στο 2-0. Ο Τζόκοβιτς μείωσε σε 2-1, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε νέο break και βρέθηκε πίσω με 4-1. Ο Σέρβος πήρε το 4ο game αλλά τελικά έχασε με 6-2 το πρώτο σετ, μετά από 41 λεπτά αγώνα.

Ο Αλκαράθ μπήκε ιδανικά και στο δεύτερο σετ, ξεκινώντας με break και κάνοντας γρήγορα το 2-0. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μείωσε σε 2-1 και σε 3-2 στη συνέχεια, με αρκετή προσπάθεια. Ο νεαρός Ισπανός όμως πέτυχε νέο break και πήρε και το δεύτερο σετ με 6-2, μετά από 34 λεπτά.

Για πρώτη φορά στον τελικό του Wimbledon, ο Τζόκοβιτς πήρε… κεφάλι στο σκορ, κάνοντας το 1-0 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Ο Αλκαράθ είδε τον Σέρβο να προσπαθεί να του “αντισταθεί”, με τον “Νόλε” να κάνει με δυσκολία το 2-1 και να το πανηγυρίζει. Με αρκετό ζόρι ήρθε και το 3-2. Ο “Τζόκερ” συνέχισε την αντεπίθεσή του, “άγγιξε” το break στο 6ο game, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει (4-4).

Αφού δεν πέτυχε ο Τζόκοβιτς το break, το έκανε ο Αλκαράθ. Το 5-4 έδειξε να φέρνει τον τίτλο στον Ισπανό. Ο “Τζόκερ” όμως “έσβησε τριπλό championship point και “έσπασε” το σερβίς του αντιπάλου του, κάνοντας το 5-5. Το σετ έφτασε στο 6-6 και κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με μίνι break, ο Αλκαράθ έφτασε στο 3-1 στο τάι μπρέικ. Ο Τζόκοβιτς μείωσε σε 3-2 και έκανε και αυτός στη συνέχεια μίνι break για το 3-3. Ο Ισπανός πήρε δυο σερί πόντους για το 5-3, με τον “Νόλε” να μειώνει σε 5-4. Ο Αλκαράθ αξιοποίησε τα δυο σερβίς που είχε μπροστά του έφτασε στο 7-4 και στην κατάκτηση του Wimbledon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.