ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ν.Τζόκοβιτς αποσύρθηκε τελικά από το Roland Garros μετά τον τραυματισμό του

Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο

Ο Ν.Τζόκοβιτς αποσύρθηκε τελικά από το Roland Garros μετά τον τραυματισμό του

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση ότι ο Ν.Τζόκοβιτς ενδέχεται να αποσυρθεί από Roland Garros, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί γόνατο «λύγισε» τον Νόλε.

Ο Σέρβος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ για τα προημιτελικά κι ως εκ τούτου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Roland Garros.

«Είχα κάποια θέματα με το γόνατο εδώ και εβδομάδες, τίποτα σοβαρό όμως. Στο 2ο σετ είχα ένα γλίστρημα και ένιωσα πόνο. Πήρα πολλά παυσίπονα για να συνεχίσω και ξεκίνησαν να λειτουργούν από το τέλος του 4ου σετ. Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό. Θα περιμένουμε και θα δούμε», είχε δηλώσει ο «Νόλε», μετά τη νίκη επί του Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τη συνέχεια του γαλλικού Grand Slam.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.