ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χάλκινο μετάλλιο για τον Ελληνορώσο Ν.Κουρουγκλίεφ στην ελεύθερη πάλη! – 2 στα 8 μετάλλια από Ελληνορώσους!

Δεύτερο μετάλλιο από Ελληνορώσο αθλητή μετά τον Θ.Τσελίδη και όγδοο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χάλκινο μετάλλιο για τον Ελληνορώσο Ν.Κουρουγκλίεφ στην ελεύθερη πάλη! – 2 στα 8 μετάλλια από Ελληνορώσους!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ελληνορώσος παλαιστής, Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, ο οποίος θριάμβευσε στον τελικό του ρεπεσάζ των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης, με αντίπαλο τον Μάιλς Ναζέμ Αμίν από το Σαν Μαρίνο.

Ο 32χρονος αθλητής σε ένα αγχωτικό αγώνα κερδισε 6-4 τον Άμινε Μίλες στον ημιτελικό των 74 κιλών ελευθέρας πάλης ανδρών κερδίζοντας το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο συγκεκριμένο άθλημα μετά το 2004.

Σημειωτέον ότι από τα 8 μετάλλια που έχει κατακτήσει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 25%, δηλαδή τα 2 από τα 8 είναι από Ελληνορώσους αθλητές, μετά το μετάλλιο του επίσης Ελληνορώσου αθλητή, Θοδωρή Τσελίδη.

Μετά το «αναγνωριστικό» πρώτο λεπτό, ο Κουρουγκλίεφ πήρε τους δύο πρώτους πόντους του στο 4:23 πριν το τέλος (2-0), παίρνοντας ψυχολογία για το δεύτερο μέρος, όπου έφερε ολοκληρωτικά τον αγώνα στα… μέτρα του με άλλους δύο πόντους ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελική επίθεση του Αμινέ (χάλκινου Ολυμπιονίκη στους Αγώνες του Τόκιο), μείωσε τη διαφορά σε 4-2 και λίγο έλειψε να φέρει και την ισοφάριση στην τελευταία λαβή του 3’’ πριν το τέλος. Η ελληνική πλευρά έκανε challenge το οποίο κέρδισε, παίρνοντας κι έναν πόντο που διαμόρφωσε το τελικό 5-4 και χάρισε το χάλκινο στον Κουρουγκλίεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.