ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ΗΠΑ πήραν αργυρό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση κάνοντας… moonwalk όπως ο Μ.Τζάκσον (βίντεο)

Οι Κινέζες ήταν οι πρώτες που πήραν χρυσό μετάλλιο μετά την απόλυτη κυριαρχία της Ρωσίας από το 2000

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ΗΠΑ πήραν αργυρό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση κάνοντας… moonwalk όπως ο Μ.Τζάκσον (βίντεο)

Οι ΗΠΑ μετά από 14 χρόνια, κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το πρώτο τους μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Οι Αμερικανίδες κατετάγησαν δεύτερες και πήραν το αργυρό μετάλλιο με την ομάδα της Κίνας να κατακτά την πρώτη θέση και την Ισπανία στην τρίτη θέση.

Η ομάδα των ΗΠΑ, μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις με το «χαλί» που επέλεξε για να «ντύσει» την εμφάνισή της με τις κολυμβήτριες να κάνουν και… moonwalk όπως ο Μάικλ Τζάκσον.

Το αργυρό μετάλλιο ήταν το πρώτο για τις ΗΠΑ στο συγκεκριμένο άθλημα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ενώ οι Κινέζες ήταν οι πρώτες που πήραν χρυσό μετάλλιο μετά την απόλυτη κυριαρχία της Ρωσίας από το 2000.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας καλλιτεχνικής κολύμβησης, το άθλημα είναι πλέον τελείως διαφορετικό και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως σημειώνει ο Guardian στο ακροβατικό κομμάτι κάθε ομάδα απαιτείται να συμπεριλάβει επτά στοιχεία πάνω από το νερό: Επτά φορές μια από την ομάδα που έχει τον τίτλο της flier πρέπει να εκτοξευθεί δύο μέτρα πάνω από το νερό και να εκτελέσει γυμναστικές ασκήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την flier πετάνε στον αέρα οι συναθλήτριές της οι οποίες απαγορεύεται να ακουμπήσου τον πάτο της πισίνας σύμφωνα με τους κανόνες που υιοθετήθηκαν πριν από 18 μήνες και έχουν εντάξει την γυμαστική στο αγώνισμα αυτό του νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.