ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τζούντο: Αποκλείστηκε η αήττητη από το 2019 Ούτα Αμπε

Ενώ προηγείτο με ένα waza-ari, αιφνιδιάσθηκε από την Ουζμπέκα, Ντιγιόρα Κελντιγιόροβα

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τζούντο: Αποκλείστηκε η αήττητη από το 2019 Ούτα Αμπε

Στο άθλημα του τζούντο σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η αήττητη από το 2019 και κάτοχος του τίτλου στο Τόκιο Ούτα Αμπε, αποκλείστηκε στην «φάση των 16» στην κατηγορία των -52 κιλών.

Δακρυσμένη και σαστισμένη, η κορυφαία τζουντόκα δεν μπορούσε να περπατήσει μόνη της για να φύγει από το ταπί.

Ενώ προηγείτο με ένα waza-ari, αιφνιδιάσθηκε από την Ουζμπέκα, Ντιγιόρα Κελντιγιόροβα.

Η 24χρονη Γιαπωνέζα, ήδη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους, προκειμένου να ξεπεράσει αυτήν την τρομερή απογοήτευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από τρία χρόνια, η Αμπε «έγραψε Ιστορία» στα Ολυμπιακά χρονικά του τζούντο κερδίζοντας τον υπέρτατο τίτλο την ίδια μέρα με τον αδελφό της Χιφούμι Άμπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.