ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουέλα Μασούρου διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο 

Θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Ετσέμ Τασίμ Τσαβντάρ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουέλα Μασούρου διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο 

 Η Εμμανουέλα Μασούρου διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 48 κιλών (J1) του τζούντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες,

Στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία των 48 κιλών (J1) στο τζούντο, η Εμμανουέλα Μασούρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη χάλκινη Παραολυμπιονίκη του Τόκιο, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Νατάλια Νικόλιατσούκ από την Ουκρανία. Σαφώς πιο έμπειρη η Νικόλιατσουκ πήρε την πρόκριση για να στείλει στα ρεπεσάζ την Ελληνίδα τζουντόκα.

Στον πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ, η Εμμανουέλα Μασούρου είχε το πάνω χέρι με αντίπαλη την Σουβντ Ερντέν Τογκτοκμπαγιάρ (Μογγολία) και με ένα εντυπωσιακό ιπόν πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Ετσέμ Τασίμ Τσαβντάρ, χάλκινη Παραολυμπιονίκη το 2016 στο Τόκιο, δευτεραθλήτρια κόσμου το 2022 και δευτεραθλήτρια Ευρώπης το 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.