ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καμπάνα» 21.200 ευρώ στα αδέρφια Τσιτσιπά στο Roland Garros 

Λόγω παραβίασης των προπονητικών κανονισμών

«Καμπάνα» 21.200 ευρώ στα αδέρφια Τσιτσιπά στο Roland Garros 

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για πολλαπλή παραβίαση προπονητικών κανονισμών στο Roland Garros, σε τρεις διαφορετικούς αγώνες.

Τα δύο αδέρφια έλαβαν χρηματική ποινή σε δύο αγώνες διπλού, στον 2ο και 3ο γύρο, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε και στον προημιτελικό του μονού κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe, τα τρία πρόστιμα επιβλήθηκαν λόγω παραβίασης των προπονητικών κανονισμών. Αν και το coaching επιτρέπεται πλέον κατά τη διάρκεια των αγώνων, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Το coaching επιτρέπεται μόνο αν ο παίκτης βρίσκεται στην ίδια πλευρά του court με το box του, ενώ η συνομιλία με τον προπονητή επιτρέπεται μόνο κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού τάιμ-άουτ ή ενός toilet-break του αντιπάλου.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά ήταν 4.600 και 9.200 ευρώ για τους αγώνες διπλού, καθώς και 7.400 ευρώ για τον αγώνα μονού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, το ποσό ανέρχεται στις 21.200 ευρώ, με τα συνολικά πρόστιμα στο τουρνουά να φτάνουν τις 495.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.