ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυγμαχία: Η ΙΒΑ βράβευσε την Α.Καρίνι – «Θα την υποστηρίξουμε μέχρι τέλους»

Στο πλευρό της Ιταλίδας πυγμάχου η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας

Πυγμαχία: Η ΙΒΑ βράβευσε την Α.Καρίνι – «Θα την υποστηρίξουμε μέχρι τέλους»

Η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας (IBA) θα απονείμει στην Ιταλίδα πυγμάχο, Αντζελα Καρίνι, χρηματικό έπαθλο 50.000 δολαρίων, ως υποστήριξη για τον αγώνα που αναγκάστηκε να δώσει εναντίον του Αλγερινού τραβεστί Ιμάνε Χελίφ, στη φάση των 16 , στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η IBA ανακοίνωσε ότι η Καρίνι θα λάβει 50.000 δολάρια, η ομοσπονδία της άλλα 25.000 δολάρια και ο προπονητής της επιπλέον 25.000 δολάρια.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σκότωσαν την γυναικεία πυγμαχία», είπε ο πρόεδρος της IBA Ούμαρ Κρεμλέφ.

«Μόνο οι αθλητές που το δικαιούνται θα πρέπει να αγωνίζονται στο ρινγκ για λόγους ασφάλειας. Δεν μπορούσα να κοιτάξω τα δάκρυά της» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως η απονομή χρηματικού βραβείου στην Καρίνι από την πλευρά της Iba προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τον εκπρόσωπο της IOC, Μαρκ Άνταμς να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση της Iba να δώσει χρηματικό έπαθλο στην Άντζελα Καρίνι λέει πολλά για την αξιοπιστία των ανθρώπων της , αρκεί να δει κάποιος τα σχόλιά τους για την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γαλλία. Δεν θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή πάνω τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.