ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ράφα Ναδάλ: Ο θρύλος του τένις ανακοίνωσε ότι αποσύρεται στα 38 του

Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε πως με το τέλος της σεζόν θα αφήσει τη ρακέτα του

Ράφα Ναδάλ: Ο θρύλος του τένις ανακοίνωσε ότι αποσύρεται στα 38 του

Μετά από 22 κατακτήσεις Grand Slam ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως βάζει τέλος σε μια τεράστια καριέρα στο τένις.

Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε πως με το τέλος της σεζόν θα αφήσει τη ρακέτα του, κουρασμένος στα 38 χρόνια του αφού δεν μπορεί πλέον να παίξει χωρίς όρια και άνευ όρων το σπορ που τον έκανε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της Ιστορίας.

Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο οποίο αναφέρει:

«Είμαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό τένις. Η πραγματικότητα είναι ότι πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία. Νομίζω ότι πλέον δεν μπορώ να παίξω χωρίς να θέτω όρια.

Είναι προφανές ότι είναι δύσκολη απόφαση, μια απόφαση που μου πήρε πολύ χρόνο για να την πάρω. Σε αυτή τη ζωή, τα πάντα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω τέλος στην καριέρα μου, η οποία ήταν μακρά και πολύ πιο επιτυχημένη απ’ όσο μπορούσα να φανταστώ.

Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το τελευταίο μου τουρνουά θα είναι ο τελικός του Davis Cup στο οποίο θα εκπροσωπώ τη χώρα μου. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος από τη στιγμή που μία από τις πρώτες μου μεγάλες απολαύσεις ως επαγγελματίας τενίστας ήταν ο τελικός του Davis Cup το 2004 στη Σεβίλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αισθάνομαι σούπερ-σούπερ τυχερός για όλα τα πράγματα που βίωσα. Θέλω να ευχαριστήσω ότι τη βιομηχανία του τένις. Όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το άθλημα, τους επί χρόνια συναδέλφους μου και ειδικά τους σπουδαίους αντιπάλους μου. Πέρασα μαζί τους πολλές ώρες που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.