ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά στο Γκστάαντ με 2-0 σετ

Ο Μπερετίνι με τρία στη σειρά love games, ισοφάρισε ισάριθμες φορές το προβάδισμα του Τσιτσιπά για το 3-3

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά στο Γκστάαντ με 2-0 σετ

O Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Ματέο Μπερετίνι ο οποίος επικράτησε με 7-6(6), 7-5 και θα διεκδικήσει την Κυριακή (21/7) τον τίτλο στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά στο Γκστάαντ.

Ο Τσιτσιπάς πριν από το ταξίδι στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέτρησε τις δυνάμεις του στο τουρνουά της ελβετικής πόλης, μην μπορώντας να φθάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Απέναντι στον 28χρονο Μπερετίνι ο Ελληνας παίκτης σε κανένα σημείο του αγώνα είχε τις λύσεις στο σερβίς τού Ιταλού, που έφθασε δίκαια στην τελική επικράτηση.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και 0-1

Ο Μπερετίνι με τρία στη σειρά love games, ισοφάρισε ισάριθμες φορές το προβάδισμα του Τσιτσιπά για το 3-3. Μάχη έγινε στο 7o game όπου παίχθηκαν 14 πόντοι, ο Μπερετίνι βρήκε το 1ο break point, όμως ο Τσιτσιπάς μετά το 3ο αβαντάζ, ισοφάρισε σε 4-4.

Παρόμοια εξέλιξη και στο 9o game, ο Τσιτσιπάς με δύο winners, απάντησε στο 2ο break point του αντιπάλου του για το 5-4. Ο Μπερετίνι με δύο ακόμη love games έκανε το 6-6, έχοντας μόλις έναν χαμένο πόντο στα service games, πριν το σετ κριθεί στο tie break.

Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-2 και 5-4, ο Μπερετίνι προσπέρασε με 6-5, αλλά έχασε από λάθος υπολογισμό το set point, όμως στη 2η ευκαιρία έβγαλε καλό 1ο σερβίς, ο Τσιστιπάς δεν είχε σωστή επιστροφή με το backhand και ο Μπερετίνι πήρε το σετ με 7-6(6), έχοντας 27/29 (93%) κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και 3/3 από το 2ο σερβίς.

Βreak σε καθοριστικό σημείο και αποκλεισμός

Με δύο άσους και δύο winners, έκανε το 1-0 στο 2ο σετ, με τον Τσιτσιπά να απαντά με άνεση (1-1), να πρσπαθεί να πιέσει στο 3ο game, χωρίς να τα καταφέρνει (2-1). Χωρίς προβλήματα έκανε το 2-2, όμως εξακολουθούσε να μην έχει λύσεις στο σερβίς του Ιταλού, που έφθασε στο 4-3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το σετ να κυλά στο ίδιο μοτίβο με τον Μπερετίνο να διατηρεί το σερβίς του για το 5-4 και το 6-5. Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για να οδηγήσει το σετ στο tie break κι εκεί ο Μπερετίνι βρίσκοντας match point στο 30-40, πήρε το σετ με 7-5, και την πρόκριση στον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.