Ο πρώην αστέρας του UFC Γκιγιέρμε Βασκονέλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 38 ετών.

Ο Βραζιλιάνος μαχητής του ΜΜΑ, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την ποπ σταρ Demi Lovato το 2017, ενώ αγωνιζόταν επίσης στο Bellator κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μαχητής. Ο Βασκονέλος, ο οποίος είχε αποκτήσει μια μικρή κόρη με το μοντέλο Kayla Lauren, λέγεται ότι πέθανε στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ο θείος του, Walter, ανακοίνωσε τον θάνατό του. Είπε: «Περιμέναμε με ανυπομονησία την επίσκεψή σας για τα Χριστούγεννα, η οποία δεν θα συμβεί πλέον. Η ζωή είναι μικρή και δυστυχώς ξυπνήσαμε με αυτά τα καταστροφικά νέα. Σε τι εποχή ζούμε».

«Προσευχόμαστε για εσάς! Είθε ο Θεός, που μπορεί να κάνει τα πάντα, να σας υποδεχτεί με το άπειρο έλεός Του και να παρηγορήσει όλους όσοι πάντα σας αγαπούσαν!»

Ο Βασκονέλος δημοσίευσε μια φωτογραφία έξω από μια σχολή Jiu-Jitsu στο Instagram λιγότερο από 24 ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του. Κατά τη διάρκεια της επταετούς αγωνιστικής του καριέρας είχε ρεκόρ 10-6 σε πολλές διοργανώσεις ΜΜΑ.

Ο Βασκονέλος και η τραγουδίστρια Lovato εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί το 2017, καθώς γιόρτασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λος Άντζελες, πριν παρακολουθήσουν μαζί μια ταινία την επόμενη μέρα.

Αργότερα άρχισαν να βγαίνουν, με την τραγουδίστρια να λέει στο Entertainment Tonight ότι η σχέση τους «πήγαινε πολύ καλά» και ότι «περνούσαν καλά», προσθέτοντας ότι ο Βασκονέλος «με κάνει να γελάω».

Η 32χρονη ποπ αίσθηση δήλωσε ότι βλέποντας τον άντρα της να αγωνίζεται την έκανε να αγχώνεται, αλλά είχε αρχίσει και εκείνη να προπονείται στα ΜΜΑ. Η Lovato είπε: «Κάνει μάχες σε κλουβί. Είναι πραγματικά επικίνδυνο. Υπάρχουν κανόνες αλλά είσαι μέσα σε ένα κλουβί.

«Δεν μπορείς να τους κλωτσήσεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Υπάρχουν και άλλοι κανόνες, αλλά δεν τους ξέρω όλους. Ναι, φυσικά [αγχώνομαι] αλλά τις περισσότερες φορές κερδίζει. Δεν αισθάνομαι άσχημα. Είναι ένα άθλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως οι δρόμοι τους χώρισαν τον επόμενο Ιούλιο και δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι η σχέση τους «είχε πάρει τον δρόμο της».