ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το ”No Limits” επέστρεψε με ένα δυνατό event – Ένα συναρπαστικό μαχητικό υπερθέαμα

Η συνέχεια τον Οκτώβρη

Το ”No Limits” επέστρεψε με ένα δυνατό event – Ένα συναρπαστικό μαχητικό υπερθέαμα

Πάθος, εκρηκτική ενέργεια, ανατροπές, συγκίνηση, συγκλονιστικό θέαμα, όλα τα είχε η επιστροφή του No Limits στο καλύτερο στάδιο- θέατρο της χώρας.

Όλα τα παιχνίδια και του πρώτου και του δεύτερου μέρους ήταν τόσο κοντινά που ξεσήκωσαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και χάρισαν ένα συναρπαστικό μαχητικό υπερθέαμα.

Από την πρώτη στιγμή οι μαχητές Μιχασι (Στ.Χατζης team) και Παππάς (Καπώνης twam) δημιούργησαν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με τη μαχητικότητα τους δίνοντας τη σκυτάλη στον εκπληκτικό Έρσι Πέπα (Θεοφάνους team)και στον γενναίο Σπύρο Μεντή (Κρητικός camp) που έδωσαν υψηλού επιπέδου θέαμα παρά το νεαρό της ηλικίας τους και με επικράτηση του πρώτου ανοίγοντας το δρόμο για μια απαραίτητη ρεβάνς.

Στην πρώτη πυγμαχική αναμέτρηση μεταξύ Γιώργου Παπαδόπουλου(Ζουγανέλη -Τουγκουσης)και Luka Beradje(Βαγγέλης Χατζής )ακόμα ένα πολύ κοντινό συναρπαστικό παιχνίδι που έκανε το 1-1 μια και αυτή τη φορά επικράτησε ο Παπαδόπουλος.

Στα βήματα που χάραξε ο Σταμάτης the Showman Μπιτάκος περπάτησε ο απίστευτα θεματικός Muaythai fighter Μαρίνος Κωστόπουλος (των Γιώργου & Πέτρου Παπουτσάκη) με την εκπληκτική είσοδο του στο ring απέναντι στον πολύ εμψυχωμένο Αλέξανδρο Τζάρντα (Αργυρόπουλος Νάσος) με νίκη του δεύτερου.

Απονομή δεν θα μπορούσε παρά να κάνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Muaythai εκείνος που με τους αγώνες του Ελλάδα και εξωτερικό την προβολή στα media και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις ενέπνευσε και διέδωσε την όμορφη αυτή τέχνη γεμίζοντας τις σχολές και συνιδρυτής του ιστορικού promotion Σταμάτης Μπιτάκος.

Σε μια επίσης υπέροχη μάχη που ξεκίνησε με ποινή εις βάρος του Χρήστου Πλουμπη (Ηρακλής Μερτογλου) λόγω ποινής στη ζύγιση παραμονή της αναμέτρησης, επικράτησε ο μαχητικός και πολύ τεχνικός Λουκάς Αρνής του εξαιρετικού Κώστα Θεοδούλου.

Απονομή ο δημοφιλής από τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρωταθλητές παγκόσμιος του Brazilian Jiu Jitsu Γιώργος Κατσινοπουλος ο απόλυτος εκπρόσωπος για χρόνια στο MMA στο No Limits.

Τη ζώνη του No Limits στην κατηγορία Next Generation διεκδίκησε και κέρδισε ο πολλά υποσχόμενος Στέφανος Γκόγκος (Κώστας Στεφανίδης) απέναντι στον μαχητικότατο Γιάννη Γιαννόπουλου (πολεμική αεροπορία) του Παύλου Καπώνη.

Και για το τέλος δύο κορυφαίες μάχες που πρόσφεραν δέος και υπερηφάνεια τους θεατές:

Τη Θεσσαλονίκη εκπροσώπησε ο κορυφαίος πυγμάχος Νίκος Αβραμίδης(Armani Danelyan) που ζούσε Αμερική γνωστός για το μαχητικό του στυλ ως Grexican που επικράτησε απέναντι στον πολύ δυνατό νεαρό πυγμάχο από τη Σαλαμίνα Αλέξανδρο Τσολκα (Χρήστος Γρηγορόπουλος).

Υπεροχες είσοδοι με τον ύμνο της Μακεδονίας και τη σημαία της Βεργίνας στην πρώτη περίπτωση και τη σημαία της Σαλαμίνας και Μίκυ  Θεοδωράκη στη δεύτερη.

Αλλά η τελευταία μάχη επεφύλασσε τη μεγάλη ανατροπή.

Αήττητος για χρόνια στην κατηγορία του ο δημοφιλής και πολύ αγαπητός Γιάννης Fejzullai(Κρητικός camp) έθεσε προς διεκδίκηση τη ζώνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου την οποία διεκδίκησε ο επίσης αήττητος αλλά απών για πέντε χρόνια πυγμάχος Χάρης Μαλιχούδης (Πουρουτζογλου team)που ενώ στους πρώτους δύο γύρους ήταν πισω από το Γιάννη κατάφερε με ένα μοιραίο χτύπημα να πάρει τη ζώνη λόγω  διακοπής με νοκ άουτ.

Την απονομή έκανε η Αθήνα Παπαδογεωργάκη CEO του ομίλου Yava της κυρίαρχης αλυσίδας στο χώρο του Fitness που ίδρυσε η απόλυτα ηγετική προσωπικότητα Δημήτρης Παπαδογεωργακης με διεθνείς διακρίσεις την εποχή του 80 στο bodybuilding στη μνήμη του οποίου διεξήχθησαν όλα τα παιχνίδια του No Limits ενώ προβλήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ένα υπέροχο βίντεο αφιερωμένο στο έργο του στο οποίο συμμετείχαν ο πρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFBB Rafael Santonja, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης, ο διευθυντής του ομίλου Yava Δημήτρης Μπουρογιάννης η πρώην γενική γραμματέας Πέννυ Ιωαννίδου γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Fitness & Bodybuilding.

Διαιτητές των αξέχαστων παιχνιδιών οι διεθνώς καταξιωμένοι Στέλιος Θεοδωρίδης, Βαγγέλης Μπουγιούκας, Γιώργος και Χάρης Μιχαηλίδης, Σταμάτης Καμπατσικας.

Εκτός από τη διοργάνωση στο τιμόνι της παρουσίασης με το δικό της χαρακτηριστικό τρόπο ήταν η Γωγώ Μπιτάκου ιδρύτρια του No Limits που παραμένει εδώ και 20 χρόνια η μόνη γυναίκα διοργανώτρια στον κόσμο fight show μιας ξεκάθαρα ανδροκρατούμενης κοινωνίας.

Εμβληματική και η καμπάνια του θεσμού κατά της κακοποίησης και της εμφυλης βίας με σύνθημα Στην Αγάπη δεν χωράει βία που στήριξαν εκτός από την πρόεδρος της Αστεροδεια (για την προστασία της γυναίκας και της μητρότητας) Ρούλα Γκριελα, γνωστές πρωταθλήτριες με τα παιδάκια τους η Μαρία Πανταζή, η Ιω Καρπουζλή, η Σοφία Κάργα , η Κορίνα Παπαχρυσανθου, η Ντινα Βέργου, η Άνναμαρια Τριφύλλη.

Με στίχους ομώνυμους με το σύνθημα «Στην Αγάπη δεν χωράει βία» τραγούδησε και ο γνωστός ράπερ IMMUNE, ενώ το βιβλίο της Επανασύνδεση διέθεσε προς πώληση προς ενίσχυση της Αστερόδειας η συγγραφέας και γνωστή αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου.

Στο κλείσιμο της αυλαίας εκτός από την επιτυχία της διοργάνωσης επισφραγίστηκε και η συνέχεια τον Οκτώβρη στο ίδιο πανέμορφο θέατρο που κατέπληξε τους θεατές με πρώτη ανακοίνωση τη ρεβάνς της κεντρικής μάχης μεταξύ Fejzullai και Μαλιχούδη.

Το No Limits Next Generation που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου θα μεταδοθεί προσεχώς στο Cosmote TV σε περιγραφή Γιώργου Περγιάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.