ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Βίντεο: Φίδι εισβάλει στον πάγκο των Ντότζερς κατά τη διάρκεια αγώνα για το αμερικανικό μπέιζμπολ

Ένας υπάλληλος ανέλαβε να απομακρύνει το φίδι

Βίντεο: Φίδι εισβάλει στον πάγκο των Ντότζερς κατά τη διάρκεια αγώνα για το αμερικανικό μπέιζμπολ

Ο αγώνας των Λος Άντζελες Ντότζερς εναντίον των New York Μετς, το βράδυ της Τρίτης για το αμερικανικό μπέιζμπολ, διακόπηκε καθώς ένα φίδι εισέβαλε στον πάγκο της ομάδας των Ντότζερς. 

Η ομάδα του Λος Άντζελες προχώρησε στον δεύτερο αγώνα της σειράς στο Dodger Stadium, έχοντας προβάδισμα με 1-0, χάρη σε μια εντυπωσιακή νίκη 9-0 στον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς απρόοπτα όταν κάποια στιγμή, ο πίτσερ Μπρέντ Χόνειγουελ, εντόπισε το φίδι στην περιοχή του πάγκου και άρχισε να φωνάζει τους συμπαίκτες του.

Τις κινήσεις του απρόσκλητου επισκέπτη έπιασαν και οι τηλεοπτικές κάμερες με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τη σκηνή καθώς το φίδι κινούνταν μέσα στον πάγκο.

Ο σχολιαστής του Fox, Τζό Ντέιβις, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το γεγονός, σχολιάζοντας: «Έχουμε δει φίδια σε αεροπλάνα, φίδια σε τρένα και το νέο χολιγουντιανό χτύπημα – φίδι στον πάγκο!»

Με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά, ένας υπάλληλος ανέλαβε να απομακρύνει το φίδι, το οποίο το μάζεψε με μια πετσέτα και το απομάκρυνε από την περιοχή.

Η διακοπή δεν φάνηκε να ευνοεί τους Ντότζερς, καθώς ηττήθηκαν με 7-3, με τους Μετς να ισοφαρίζουν τη σειρά σε 1-1.

Μετά τον αγώνα, ο Χόνειγουελ ρωτήθηκε για την εμπειρία του. Απάντησε: «Έχω δει διάφορα πράγματα στον πάγκο, αλλά όταν έφυγα, είδα ότι ήταν απλά ένα φίδι. Νομίζω ότι ο βοηθός προπονητή, δεν το είδε… Ελπίζαμε να ήταν φίδι-γούρι. Καταφέραμε να πετύχουμε κάποιους πόντους μετά από αυτό.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο φίδι δεν ήταν το πρώτο ερπετό που έχει δει ο Χόνειγουελ σε γήπεδο. Το 2015, όταν έπαιζε για τους Σαρλότ Στόουν Κράμπς, είδε έναν αλιγάτορα στον πάγκο της ομάδας του. Τότε είχε πει: «Μπήκα και δεν έβλεπα κανέναν στα αποδυτήρια. Ήξερα ότι κάτι συμβαίνει και σκέφτηκα, ‘Μου κάνουν φάρσα;’ Ο προπονητής φυσικής κατάστασης μού είπε, ‘Υπάρχει ένας αλιγάτορας 3 μέτρων στον πάγκο!’»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.