ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Κόπηκαν οι τένοντες 29χρονου αθλητή Strongman λίγα δευτερόλεπτα πριν τερματίσει

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Σάουθπορτ της Αγγλίας την 1η Σεπτεμβρίου

Βίντεο: Κόπηκαν οι τένοντες 29χρονου αθλητή Strongman λίγα δευτερόλεπτα πριν τερματίσει

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο 29χρονος αθλητής Dan Jones στο Σάουθπορτ της Αγγλίας την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς του κόπηκαν οι τένοντες την ώρα που συμμετείχε σε διαγωνισμό Strongman.

Ο Jones, ο οποίος είχε φτάσει στον τελικό γύρο, βρισκόταν μόλις λίγα λεπτά πριν ολοκληρώσει το εξαντλητικό αγώνισμα -μεταφέροντας ένα βάρος 80 κιλών σε απόσταση 20 μέτρων- όταν συνέβη ο σοκαριστικός τραυματισμός.

Σε μια συγκλονιστική στιγμή που καταγράφηκε σε βίντεο, ο Jones κατέρρευσε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη γραμμή του τερματισμού, καθώς και οι δύο επιγονατιδικοί τένοντες του υπέστησαν ταυτόχρονη ρήξη.

Οι διασώστες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τον Jones στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες πριν υποβληθεί σε μια απαιτητική χειρουργική επέμβαση πέντε ωρών.

Ο Jones, ο οποίος νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες μετά το περιστατικό, αντιμετωπίζει τώρα έναν μακρύ δρόμο ανάρρωσης.

Πρέπει να μάθει ξανά πώς να περπατάει μετά τον τραυματισμό και την επέμβαση. Παρά τις προκλήσεις που έχει μπροστά του, ο πατέρας ενός παιδιού παραμένει αισιόδοξος ότι θα πάρει εξιτήριο πριν από τα 30ά γενέθλιά του τον επόμενο μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.