Ελπίζουμε αυτή την φορά να είμαστε με την «σωστή πλευρά της ιστορίας». Δύο φορές σε «λάθος πλευρά» σημαίνει ότι «καίγεσαι»...

Χάλκινο μετάλλιο για τις Ι.Κερκέζου – Δ.Γιαννούλη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της Βραζιλίας

Ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Youth Sailing World Championships 2023

Χάλκινο μετάλλιο για τις Ι.Κερκέζου – Δ.Γιαννούλη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της Βραζιλίας

Η Ιακωβίνα Κερκέζου και η Δανάη Γιαννούλη επιστρέφουν στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο, μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη Βραζιλία.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Youth Sailing World Championships 2023 που διεξήχθη στο Μπούζιος της Βραζιλίας.

Μετά από 8 ιστιοδρομίες στην κλάση των 420 οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας συγκέντρωσαν 35 βαθμούς και ήταν πίσω μόνο από τα σκάφη της Βραζιλίας και του Ισραήλ.

Τα δύο κορίτσια στεφτεί παγκόσμιες πρωταθλήτριες και πρωταθλήτριες Ευρώπης και δείχνουν ότι το μέλλον τους θα είναι λαμπρό και μπορούν να κάνουν όνειρα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.