ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Χρυσή» η Αναστασία Μπουμπουλίδη στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

Η νεαρή επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρότι βρέθηκε αρκετές φορές με την …πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει το ταλέντο της.

«Χρυσή» η Αναστασία Μπουμπουλίδη στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

Με άλμα στα 4,20 μ. η Αναστασία Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Η νεαρή επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρότι βρέθηκε αρκετές φορές με την …πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει το ταλέντο της.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα με ένα χαμένο άλμα στα 3,80 μ., πέρασε με την πρώτη τα 3,90 μ. και 4,00 μ. και μετά το ένα άκυρο στα 4,15 μ. επέλεξε να ανέβει υψηλότερα.

Σε εκείνο το σημείο τρεις αθλήτριες είχαν περάσει τα 4,15 μ. και η Ελληνίδα θα ήταν τέταρτη ακόμη κι αν ξεπερνούσε το ύψος. Στα 4,20 μ. ο πήχης έπεσε την πρώτη, όχι όμως και τη δεύτερη. Ο χαμός στις εξέδρες από τα μέλη της ομάδας ξεσήκωσαν το στάδιο, αφού σύσσωμη η αποστολή ήταν στο πέταλο για να πανηγυρίσει το τέταρτο μετάλλιο της στη διοργάνωση.

Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,30 μ., – αν το περνούσε θα βελτίωνε το ατομικό της ρεκόρ και το ρεκόρ διοργάνωσης – δίχως όμως επιτυχία. Η αθλήτρια πέρασε την ελληνική σημαία στην πλάτη της και έκανε με ένα λαμπερό χαμόγελο το γύρο του θριάμβου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.