Θετικά σχόλια έλαβαν οι κιτρινόμαυροι από την εφημερίδα της Βαρκελώνης σε πρόσφατο δημοσίευμά της, καθώς όπως είναι γνωστό, ο Άρης διαθέτει στο ρόστερ του όχι έναν, ούτε δύο αλλά μια ολόκληρη ενδεκάδα Ισπανών ποδοσφαιριστών!

Το θετικό ξεκίνημα σε συνδυασμό με τα δυνατά ονόματα που παίζουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Άρη, αποτέλεσαν αφορμή για να αφιερώσει σχετικό άρθρο, η Mundo Deportivo, χάρη βέβαια στην ύπαρξη μια ντουζίνας σχεδόν παικτών καταγόμενων από την Ισπανία.

Ακολουθεί απόσπασμα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Είναι συνηθισμένο να βρίσκουμε Ισπανούς παίκτες κατανεμημένους σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, αν και η περίπτωση του Άρη Θεσσαλονίκης είναι η πιο ιδιαίτερη.

Η ελληνική ομάδα έχει στο δυναμικό της έντεκα Ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές, που αντιπροσωπεύουν το 39,28% του ελληνικού συλλόγου.

Πριν από δύο σεζόν ήταν μόνο δύο, αν και η καλή τους εμφάνιση οδήγησε στην υπογραφή άλλων εννέα.

Το δυναμικό του Άρη περιλαμβάνει μόνο τέσσερις Έλληνες επαγγελματίες: Τρεις ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, που αποτελούν μειοψηφία σε σχέση με την «πλημμύρα» των Ισπανών.

Η παγκοσμιοποίηση έχει ενθαρρύνει την άφιξη παικτών από όλο τον κόσμο. Η ελληνική ομάδα έχει περισσότερες από δέκα διαφορετικές εθνικότητες.

Μόλις πριν από μια δεκαετία, σχεδόν ολόκληρη η ελληνική ομάδα αποτελούνταν από Έλληνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στο σημείο αυτό χρειάζεται να αναφέρουμε πως οι Ισπανοί παίχτες του Άρη είναι οι:

  1. Χουλιάν Κουέστα
  2. Χούανκαρ
  3. Ούγκο Μάγιο
  4. Μοντόγια
  5. Φραν Βέλεθ
  6. Φατόρε
  7. Μονσού
  8. Μανού Γκαρθία
  9. Ρουμπέν Πάρδο
  10. Λορέν Μορόν
  11. Κίκε Σαβέριο