ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Champions League: Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης οι οπαδοί της Real μετά την κατάκτηση του 15ου τροπαίου (βίντεο)

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα

Champions League: Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης οι οπαδοί της Real μετά την κατάκτηση του 15ου τροπαίου (βίντεο)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 15ο Champions League και το πρώτο ως αήττητη στην πλούσια ιστορία της και οι οπαδοί της το πανηγύριζουν στο κέντρο της Μαδρίτης με τη ψυχή τους!

Οι οπαδοί των Μερένχες αμέσως μετά τη λήξη του σπουδαίου τελικού στο «Wembley», ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης, ενώ χιλιάδες Μαδριλένοι είδαν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι πανηγυρισμοί αναμένεται να κρατήσουν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στην ισπανική πρωτεύουσα, με τους οπαδούς της Ρεάλ να πανηγύριζουν έξαλλα την έκτη κούπα Champions League στα τελευταία δέκα χρόνια.

Με τρόπο που δεν χωρά την παραμικρή αμφισβήτηση. Ούτε καν από την παραδοσιακή εχθρό, Μπαρτσελόνα! Με «τιτίβισμά» τους οι Μπλαουγκράνα απέδωσαν τον σεβασμό και συνεχάρησαν την αιώνια αντίπαλό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης», έγραψε η Μπάρτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.