ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Δεν αποκλείει την επιστροφή στην ενεργό δράση ο Φραντσέσκο Τότι!

Ποιον ποδοσφαιριστή που είναι σε μεγάλη για το άθλημα ηλικία έφερε ως παράδειγμα

Δεν αποκλείει την επιστροφή στην ενεργό δράση ο Φραντσέσκο Τότι!

Οι σκέψεις του θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου σίγουρα είναι μια είδηση που προκαλεί έκπληξη στο διεθνές ποδόσφαιρο και σίγουρα θα ηχεί ευχάριστα στα αυτιά των φιλάθλων της Ρόμα.

Σε συνέντευξή του ο 48χρονος Ιταλός πρώην επιθετικός, ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γήπεδα, αφού πρώτα τηρήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα που θα τον προστατέψει από τραυματισμούς και θα τον εγκλιματίσει σταδιακά με τους ρυθμούς του αθλήματος.

Μάλιστα, ως παράδειγμα για αυτή την σκέψη του έφερε τον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή Καζουγιόμι Μιούρα, ο οποίος στην ηλικία των 57 ετών αγωνίζεται ακόμα φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Σουζούκα.

Αναλυτικότερα ο Τότι δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

«Η επιστροφή μου στο γήπεδο; Στη ζωή, ποτέ μην λες ποτέ. Υπήρξαν ήδη παίκτες στο παρελθόν που επέστρεψαν στο παιχνίδι μετά από μερικά χρόνια. Για να παίξω στη Serie A πρέπει να προπονούμαι καλά.

Μερικές ομάδες της Serie A με έψαχναν πρόσφατα. Έγινε πριν από ένα μήνα και με έκανε να νιώσω λίγο τρελά, έκανα μερικές σκέψεις.
Είπα μέσα μου “γιατί με ρωτάνε ακόμα αυτό μετά από τόσα χρόνια;” Σε δύο μήνες θα ήμουν έτοιμος»!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.