ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Εθνική Ελλάδας: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στον αγώνα με τη Γεωργία

Στην διαιτητική του καριέρα έχει διευθύνει τρία παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας

Εθνική Ελλάδας: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στον αγώνα με τη Γεωργία

Ο γνώριμος Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει στον μεγάλο τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία στην Τιφλίδα την ερχόμενη Τρίτη (26/03, 19:00).

Ο αγώνας θα κρίνει και το ένα από τα τρία επιπλέον εισιτήρια, τα οποία οδηγούν στην τελική φάση του ερχόμενου Euro, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ονόματα της UEFA, καθώς ο Μαρτσίνιακ είχε οριστεί πέρσι στον τελικό του Μουντιάλ από την FIFA, αλλά και στον τελικό του Champions League από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, 4ος διαιτητής ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ και VAR ο, Πολωνός Τόμας Κβιατόβσκι.

Στην διαιτητική του καριέρα έχει διευθύνει τρία παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας. Το 2017 απέναντι στο Βέλγιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το 2021 απέναντι στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ και την ίδια χρονιά στην Τούμπα στο ισόπαλο 1-1 με τη Γεωργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, έχει δώσει και μια φορά το «παρών» στην Stoiximan Superleague σε ένα 2-2 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.