
Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι φτάνει το τέλος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που θα τους διαδεχθούν θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ.
Είναι οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου εδώ και χρόνια, οι δύο μεγαλύτεροι σταρ, αυτοί που έχουν πετύχει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τον χρόνο.
Σε αυτό στάθηκε και ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του στο TalkSport.
«Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτες όπως οι Μέσι και Κριστιάνο, με τέτοια ποιότητα που κάνουν το κάτι διαφορετικό ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η κυριαρχία τους φτάνει στο τέλος της. Έρχεται πλέον η νέα γενιά και οι διάδοχοί τους παίζουν μαζί στην Παρί. Είναι ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Άρσεναλ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.