ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

EURO 2021: Μετά τους Ούγγρους και οι Κροάτες δεν θα γονατίζουν για το Black Lives Matter

EURO 2021: Μετά τους Ούγγρους και οι Κροάτες δεν θα γονατίζουν για το Black Lives Matter

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας (HNS) ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της δεν θα γονατίσουν στο Wembley πριν από την έναρξη του αγώνα εναντίον της Αγγλίας για το EURO 2021.

Η αναμέτρηση είχε προγραμματισμένη για την Κυριακή (13/6-16:00) και η Κροατία γίνεται η δεύτερη χώρα μετά την Ουγγαρία που παίρνει την απόφαση να μην γονατίζουν οι παίκτες της για Βlack Lives Matter.

Μια κίνηση που στην Βρετανία έχει πλέον καθιερωθεί και έχει ως σκοπό να δείξει την αλληλεγγύη του ποδοσφαίρου έναντι των θυμάτων του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Η κροατική ομοσπονδία διευκρίνισε ότι «σέβεται όλους τους τρόπους με τους οποίους κάποιος αντιτίθεται στο ρατσισμό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διάκρισης» και ζητά να γίνει κατανοητή η θέση της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ιρλανδία οι Ούγγροι δεν γονάτισαν, ενώ οι οπαδοί της Εθνικής Ουγγαρίας αποδοκίμασαν έντονα τους Ιρλανδούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.