Η Τζένοα και η Σαμπντόρια αναμετρώνται στο πλαίσιο του Coppa Italia το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και οι οπαδοί τους… σφύριξαν την έναρξη από το μεσημέρι με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στους δρόμους της πόλης.

Με τη «Σαμπ» να είναι στη Serie B, οι οπαδοί των δύο ομάδων εύχονταν να κληρωθούν μαζί στο κύπελλο ώστε να έχουν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, προειδοποιούσαν για επεισόδια και όντως κράτησαν τον λόγο τους.

Με το κλίμα να έχει επιδεινωθεί από τον περασμένο Μάιο, όταν οπαδοί της Σαμπντόρια μαχαίρωσαν έναν της Τζένοα, οι οποίοι απάντησαν με ντου στα γραφεία των αντιπάλων τους για να τους κλέψουν σημαίες και πανό, ήταν δεδομένο ότι το κλίμα δεν θα ήταν και το καλύτερο στους δρόμους της πόλης την Τετάρτη (25/9).

Οι τιφόζι των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή στους δρόμους κοντά στο γήπεδο και στη συνέχεια επενέβη και η αστυνομία για να αποκαταστήσει την τάξη, με την ένταση να είναι μεγάλη και τις τοπικές Αρχές να έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά εντός γηπέδου την ώρα του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!