Η Εθνική Ελλάδος δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram και αφιέρωσε την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι στιγμές που έζησαν οι Έλληνες διεθνείς και χάρισαν απλόχερα σε όλους το βράδυ της Πέμπτης (10/10) θα μείνουν για πάντα αναλλοίωτες.

Στη σκιά του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική πραγματοποίησε μια από τις πιο μυθικές εμφανίσεις της ιστορίας της κι έφυγε με το διπλό από το «Γουέμπλεϊ», συνεχίζοντας το απόλυτο σερί της στη League B του Nations League.

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκινησιακή φόρτιση που δεν έμοιαζε με καμία άλλη, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και τίμησαν στο έπακρο τη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους, υψώνοντας τη φανέλα του «Starman» στον αέρα τόσο μετά το πρώτο γκολ όσο και στη λήξη της αναμέτρησης.

Λίγες ώρες μετά το ματς, η Εθνική δημιούργησε κι ένα άκρως συναισθηματικό βίντεο από τη χθεσινή αναμέτρηση, αφιερώνοντας το στον 31χρονο μπακ που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

«Με τη δύναμη της ψυχής σου», γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα της γαλανόλευκης.

Συγκινητική ανάρτηση Μπακασέτα

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά την ιστορική εκτός έδρας νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ». Με δάκρυα στα μάτια, ο Μπακασέτας σήκωσε τη φανέλα του αδικοχαμένου συμπαίκτη του, Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώπιον των χιλιάδων Ελλήνων φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκινητική κίνηση του αρχηγού έδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα αλλά και τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες. Το πρωί της Παρασκευής (11/10), ο Μπακασέτας ανάρτησε στα social media ένα μήνυμα αφιερωμένο στον Μπάλντοκ, συνοδευόμενο από τη φράση «Για τον Γιώργο μας…», εκφράζοντας την αγάπη και τη θλίψη της ομάδας για τον χαμό του φίλου και συμπαίκτη τους.