ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Eredivisie: Άγριο ξύλο στον αγώνα μεταξύ της Χέρενφεν και της Γκρόνινγκεν – Οι οπαδοί «πιάστηκαν στα χέρια» (βίντεο)

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες και αυτό... δεν άρεσε στους οπαδούς

Eredivisie: Άγριο ξύλο στον αγώνα μεταξύ της Χέρενφεν και της Γκρόνινγκεν – Οι οπαδοί «πιάστηκαν στα χέρια» (βίντεο)

Η Χέρενφεν βρέθηκε πίσω στο σκορ του αγώνα αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τη Γκρόνινγκεν, για την 6η αγωνιστική της Eredivisie, σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξαν δύο κόκκινες κάρτες και άγριο ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η Γκρόνινγκεν μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Βαλέντε, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τρένσκο στο 12′ και στο 63′ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πέερσμαν.

Στο 69′ η Χέρεφεν σκόραρε ξανά, με τον Νικολαέσκου, για το 2-1 και στο 82′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Άντερσεν.

Γεγονός που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της Γκρόνινγκεν, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με οπαδούς των γηπεδούχων και με τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες η Λίγκα θα ανακοινώσει τιμωρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.