ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των «8»

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Ιουλίου

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των «8»

Μετά την χθεσινή νίκη της Τουρκίας επί της Αυστρίας στο Euro 2024, ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών, με τους αγώνες να έχουν οριστεί για την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Μεγάλες αναμετρήσεις για τους «8» του Euro 2024

Αναμένονται σπουδαίες αναμετρήσεις στην φάση των «8» του Euro 2024, αφού το παζλ συμπληρώθηκε μετά το πέρας των τελευταίων αγώνων της φάσης των «16».

Η Αγγλία φαίνεται να έχει ένα θεωρητικά πιο βατό μονοπάτι, ενώ στην άλλη πλευρά των διασταυρώσεων, αναμένονται τεράστιες μάχες ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία, αλλά και στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία.

Ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία-Γερμανία, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του Πορτογαλία-Γαλλία. Αντίστοιχα, ο νικητής του ζευγαριού Ολλανδία-Τουρκία, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αγγλία-Ελβετία.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την ΕΡΤ1.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Euro 2024

Παρασκευή 5 Ιουλίου

  • 19:00 Ισπανία – Γερμανία ΕΡΤ1
  • 22:00 Πορτογαλία – Γαλλία ΕΡΤ1

Σάββατο 6 Ιουλίου

  • 19:00 Αγγλία – Ελβετία ΕΡΤ1
  • 22:00 Ολλανδία – Τουρκία ΕΡΤ1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελικός του Euro 2024 είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Ιουλίου (22:00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.