ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Euro 2024: Αυτός θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού Ισπανία – Αγγλία

Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σίριλ Μουγκνιέ και Μεχντί Ραχμουνί

Euro 2024: Αυτός θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού Ισπανία – Αγγλία

Την ώρα που ο χρόνος για τον τελικό του Euro 2024 μετρά αντίστροφα, έγινε γνωστό πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φρανσουά Λετεσιέ.

Ισπανία και Αγγλία διεκδικούν το σπουδαίο τρόπαιο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης είναι είναι Γάλλος.

Ο Φρανσουά Λετεσιέ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σίριλ Μουγκνιέ και Μεχντί Ραχμουνί.

Οι επίσης Γάλλοι Ζερόμ Μπρσάρ και Βίλι Ντελαγιό θα είναι υπεύθυνοι για το VAR, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σίμον Μαρσίνιακ.

Ο 35χρονος διαιτητεύει σε διεθνείς διοργανώσεις από το 2017 και έχει σφυρίξει έως τώρα στην καριέρα του σε 65 αγώνες της UEFA. Στο Euro 2024, ήταν στις αναμετρήσεις Ισπανία-Γεωργία, Δανία-Σερβία και Κροατία-Αλβανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Λετεσιέ είχε οριστεί στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ντόρτμουντ ως τέταρτος διαιτητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.