Λεφτά υπάρχουν: Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος από την ΕΠΟ για τη νίκη στην Σκωτία!

Ιστορικό ματς της Εθνικής Ιταλίας με την Αγγλία – Χωρίς παίκτη της Γιουβέντους στην αποστολή μετά από το 1994

Η Εθνική Ιταλίας παίζει απόψε στην Νάπολη απέναντι στην Αγγλία

Ιστορικό ματς της Εθνικής Ιταλίας με την Αγγλία – Χωρίς παίκτη της Γιουβέντους στην αποστολή μετά από το 1994

Απίστευτο και όμως αληθινό! Για πρώτη φορά μετά το 1994 η Εθνική ομάδα της Ιταλίας, που έχει κερδίσει 4 Μουντιάλ, δεν θα έχει στην αποστολή της για το σημερινό παιχνίδι με την Αγγλία στη Νάπολη (προκριματικά Euro 2024) παίκτη της Γιουβέντους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε τον Λεονάρντο Μπονούτσι αλλά τραυματίστηκε στο πόδι στην προπόνηση της Τετάρτης και αποχώρησε.

Εκτός ομάδας είναι και ο Φεντερίκο Κιέζα που είναι επίσης τραυματίας από το παιχνίδι με την Ίντερ.

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.