ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιστορικός Κ.Ρονάλντο και στα social media: Ο πρώτος παγκοσμίως με 1 δισ. followers – «Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα»

Το κανάλι που δημιούργησε στο Youtube έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ιστορικός Κ.Ρονάλντο και στα social media: Ο πρώτος παγκοσμίως με 1 δισ. followers – «Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα»

O Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έγραψε ιστορία και στα social media αφού είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που διαθέτει ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους. 

Για την ακρίβεια, ο 39χρονος άσος της Αλ Νασρ έχει 639 εκατομμύρια followers στο Instagram, 170 στο Facebook και άλλα 113 στο Twitter, ενώ το κανάλι που δημιούργησε στο Youtube έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Με τον Ρονάλντο να κοινοποιεί την χαρά του για την εξέλιξη αυτή -που αλλού;- μέσω σχετικού μηνύματος στους επίσημους λογαριασμούς του.

«Γράψαμε ιστορία, 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν αριθμό, είναι μια απόδειξη του κοινού μας πάθους, ορμής και αγάπης για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Από τους δρόμους στην Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες πίστες στον κόσμο, έπαιζα πάντα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα 1 δισεκατομμύριο από εμάς είμαστε μαζί.

Ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, στα εύκολα και στα δύσκολα, Αυτό το ταξίδι είναι το ταξίδι μας και μαζί, δείξαμε ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα, για την υποστήριξή σας και που είστε μέρος της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται, και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε ιστορία μαζί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.