ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Ρονάλντο: Έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία των Euro

Ο Κ.Ρονάλντο έχει την πρωτιά στη λίστα με τους σκόρερ των Euro με 14 γκολ

Κ.Ρονάλντο: Έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία των Euro

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε έκτο διαδοχικό Euro αλλά έδωσε ασίστ και έγραψε ιστορία στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες, που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-3 στο Τουρκία – Πορτογαλία.

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει στο να μην “εκτελεί” όταν βρίσκεται σε θέση βολής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε να σιγουρέψει το γκολ των Ιβήρων, γράφοντας έτσι ιστορία και σε αυτή την κατηγορία.

Με αυτή την ασίστ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τις 7 σε Euro και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες στην ιστορία τους.

Θυμίζουμε ότι με τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Γερμανίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε έξι Euro.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Πορτογάλος “μπόμπερ” του ποδοσφαίρου, έχει την πρωτιά στη λίστα με τους σκόρερ των Euro με 14 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.