ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι δεν συναντήθηκαν για τη φωτογράφιση της Luis Vuitton – Η τρομερή λεπτομέρεια της φωτογραφίας

Αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογράφιση που έγινε viral στα social media

Κ.Ρονάλντο και Λ.Μέσι δεν συναντήθηκαν για τη φωτογράφιση της Luis Vuitton – Η τρομερή λεπτομέρεια της φωτογραφίας

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμοι για το 5ο Μουντιάλ στην καριέρα τους, με το σούπερ δίδυμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να ενώνει μάλιστα τις δυνάμεις του για την προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας πασίγνωστου οίκου μόδας.

Συγκεκριμένα πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του γαλλικού οίκου μόδας «Louis Vuitton», με τους δυο τους να ποζάρουν παίζοντας σκάκι.

Όσον αφορά το παρασκήνιο της ιστορικής φωτογραφίας, οι δυο τους δεν παρευρέθηκαν μαζί στη φωτογράφιση η οποία έγινε σε ξεχωριστό στούντιο για τον καθένα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι προϊόν επεξεργασίας.

Μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι η θέση που έχουν τα πιόνια στη σκακιέρα στην εν λόγω φωτογράφιση.

Η φωτογραφία πιθανότατα προσομοιάζει τη μονομαχία των δυο αστέρων με την ιστορική παρτίδα σκάκι του Μάγκνους Κάρλσεν με τον Χικάρου Νακαμούρα το 2017 η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=ACTUNET
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.