Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να εξασφαλίσει πως εκείνος και η οικογένειά του θα απολαμβάνουν «βασιλικές» ανέσεις στη νέα τους πατρίδα.

">

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα έχοντας πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ, ζει σε μια πολυτελή σουίτα, η οποία του προσφέρει την καλύτερη θέα της πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ο οποίος έχει υπογράψει στην Αλ Νασρ για ένα πακέτο 400 εκατ. λιρών, μένει στο Kingdom Tower, ένα από τα ψηλότερα κτίρια της χώρας.

Έχει τοποθετηθεί σε μια από τις καλύτερες σουίτες που μπορεί να προσφέρει το Ριάντ σε ένα από τα 17 δωμάτια που καταλαμβάνουν η οικογένειά του, οι φίλοι και τα μέλη της ασφάλειάς.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, κάθε ανάγκη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή καλύπτεται μέσα στην σουίτα του ξενοδοχείου Four Seasons, το κόστος της οποίας δεν αναγράφεται καν στον ιστότοπο του ξενοδοχείου και χρειάζεται να γίνει ιδιωτική κράτηση για τους επισκέπτες.

Στη μικρότερη «Προεδρική Σουίτα» μόνο, μπορεί να γίνει κράτηση μέσω Διαδικτύου και το κόστος για μια διανυκτέρευση ανέρχεται σε 3.300 λίρες τη βραδιά.

Υπολογίζεται ότι ο λογαριασμός του ξενοδοχείου για τον Ρονάλντο και τη συνοδεία του θα ξεπεράσει τις 250.000 λίρες όταν θα κάνει check out, ώστε να βρει ένα μόνιμο σπίτι για τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα πέντε παιδιά τους.

Για να δειπνήσει ο Πορτογάλος σταρ, μπορεί να απολαύσει «τα καλύτερα πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, με τα πιο φρέσκα υλικά για παραγγελία», όπως αναφέρει η περιγραφή του ξενοδοχείου.