ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καυγάς on air ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν: «Ποια είναι η δουλειά σου;» – «Είμαι το αφεντικό στη Μίλαν» (βίντεο) 

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια» είπε ο Ζλάταν

Καυγάς on air ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν: «Ποια είναι η δουλειά σου;» – «Είμαι το αφεντικό στη Μίλαν» (βίντεο) 

Ένας άγριος καυγάς ξέσπασε στον «αέρα» του «Sky Sports» ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον  Ζβόντιμιρ Μπόμπαν, πριν την έναρξη του Μίλαν – Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο… Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…» είπε αρχικά ο Ζλάταν.

Ο Μπόμπαν απάντησε με την σειρά του και η ένταση ανέβηκε: «Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό».

Ο Ιμπραΐμοβιτς τον αποστόμωσε με το τελευταίο του σχόλιο και δεν άφησε πολλά περιθώρια συζήτησης: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ωραία ατμόσφαιρα, όπως θα έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.