ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Κροατία – Αλβανία 2-2: Έσωσε τον βαθμό στο 95′ η ομάδα του Σιλβίνιο

Αλβανία και Κροατία έμειναν «ζωντανές» για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο

Κροατία – Αλβανία 2-2: Έσωσε τον βαθμό στο 95′ η ομάδα του Σιλβίνιο

Η Κροατία μπορεί να έβαλε δύο γκολ σε δύο λεπτά, αλλά έμεινε στην ισοπαλία με 2-2, χάρη σε… buzzer beater των Αλβανών στις καθυστερήσεις του αγώνα, για τη δεύτερη αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο του Euro 2024.

Για δεύτερο σερί ματς στο Euro 2024, η Αλβανία προηγήθηκε στο σκορ, με τον Λάτσι να σκοράρει αυτή τη φορά στο 11′ με ωραία κεφαλιά, αλλά οι Αλβανοί επέτρεψαν στην Κροατία να φθάσει στην ανατροπή με τον Κράμαριτς στο 76′ και αυτογκόλ από ενέργεια του Σούσιτς στο 78′.

Η Αλβανία είπε όμως την… τελευταία της κουβέντα στο 95′, με τον Γιασούλα να σκοράρει με ψύχραιμο πλασέ από κοντά και να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2, “παγώνοντας” τους Κροάτες. Οι δύο ομάδες πήραν έτσι από ένα βαθμό, τον πρώτο τους στο Euro 2024, μένοντας αμφότερες πίσω από την Ισπανία και την Ιταλία.

Η βαθμολογία του ομίλου

Ισπανία 3 (1)

Ιταλία 3 (1)

Κροατία 1 (2)

Αλβανία 1 (2)

Με την ισοπαλία τους πάντως, Αλβανία και Κροατία έμειναν “ζωντανές” για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο, έστω και ως αουτσάιντερ πλέον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.