ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιονέλ Μέσι: «Έσπασε» το ρεκόρ των likes στο Instagram η φωτογραφία με το τρόπαιο (φωτο)

Δεν σπάει ρεκόρ μόνο στα γήπεδα ο «Λίο», αλλά και στα social media

Λιονέλ Μέσι: «Έσπασε» το ρεκόρ των likes στο Instagram η φωτογραφία με το τρόπαιο (φωτο)

Ο Λιονέλ Μέσι έπιασε μια ακόμα κορυφή, αλλά αυτή δεν είναι στον συνηθισμένο για εκείνον αγωνιστικό χώρο.

Αντιθέτως, έσπασε ρεκόρ στο Instagram μιας και η φωτογραφία που ανάρτησε αμέσως μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ 2022 κόντρα στη Γαλλία έγινε η εικόνα με τα περισσότερα likes στην ιστορία του social media εκθρονίζοντας επιτέλους το περιβόητο… αυγό που έχει την πρωτοκαθεδρία εδώ και πολλά χρόνια.

Παρότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος με τα περισσότερα ρεκόρ στα social media ως τώρα, το ρεκόρ που έσπασε ο Λίο Μέσι σε λίγες μόνο ώρες δείχνει το πόσο δέθηκε μαζί του ακόμα περισσότερεος κόσμος στην ιστορική του πορεία προς την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ. Η πρώτη φωτογραφία του «Λέο» ως παγκόσμιου πρωταθλητή έσπασε το φράγμα των 56 εκατομμυρίων likes που είχε το αυγό από το 2019.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι αυτή που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον εαυτό του και τον Μέσι να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Louis Vuitton, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ, με 42,1 εκατομμύρια likes.

To αυγό που κατείχε το ρεκόρ με τα περισσότερα likes στο Instagram από το 2019, ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε για αυτόν τον σκοπό ακριβώς. Μέσα λίγες ημέρες είχαν συγκεντρωθεί όσα likes χρειάζονταν για να «εκτοπιστεί» η Kylie Jenner και το μωρό της από την κορυφή της πλατφόρμας τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.