Ο Μπουκάγιο Σάκα έγινε ο νεότερος παίκτης της Άρσεναλ που έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League, όταν σκόραρε στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο διεθνής εξτρέμ Μπουκάγιο Σάκα δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Λίβερπουλ ισοφάρισε προς το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό με τον Σαλάχ.

Ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος τραυματίσθηκε στην ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σκόραρε νωρίς και έγινε ο έβδομος νεαρότερος παίκτης του πρωταθλήματος που έφτασε τα 50 γκολ, σε ηλικία 23 ετών και 52 ημερών.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, παραμένει ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει κάτι ανάλογο, καθώς ήταν 20 ετών και 252 ημερών, όταν συμπλήρωσε 50 γκολ, ενώ τον ακολουθούν οι Μάικλ Όουεν, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρομέλου Λουκάκου και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δηλώσεις του Μπουκάγιο Σάκα
«Μισώ να χάνω παιχνίδια, γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω. Είχα στο μυαλό μου αυτό το παιχνίδι για να επιστρέψω και ένιωθα καλά εκεί έξω και ήμουν χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ νωρίς», δήλωσε ο Σάκα στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρσεναλ και πρόσθεσε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Αισθάνομαι ότι δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό για 90 λεπτά και μας κόστισε στο τέλος. Πιστεύουμε ότι έπρεπε να είχαμε νικήσει».

Αναφερόμενος στον ποδοσφαιριστή του, ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε: «Μετά από μερικές εβδομάδες άδειας, ο τρόπος που αγωνίσθηκε ήταν εξαιρετικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!