ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει ο Κ.Ρονάλντο παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί

Ο Κ.Ρονάλντο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει ο Κ.Ρονάλντο παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ για δεύτερη σερί σεζόν παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την AS, ο Πορτογάλος σταρ αποφάσισε να παραμείνει στους “κόκκινους διαβόλους”, μιας και οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν ότι:

«Δεν πάει πουθενά! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν, ωστόσο περιμένει… ενισχύσεις από τους «κόκκινους διαβόλους» η πρόσληψη του Ράνγκνικ ήταν λάθος, κάτι που ο 37χρονος είχε τονίσει από τον Φεβρουάριο, μετά την κόντρα των δύο στα αποδυτήρια.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φεύγει από το Μάντσεστερ, ωστόσο περιμένει κι από τη διοίκηση να κάνει τις σωστές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τίτλους τη νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.